Keittiöt

Walde Group toteuttaa pienet ja suuret keittiöremontit tarpeesi mukaan. Uskomme, että keittiön toiminnallisuus tulee soveltua tarpeeseesi, ja että keittiön ratkaisujen tulee olla kestäviä.

Keittiökalusteet

Keittiökalusteet luovat rungon keittiön toiminnallisuudelle. Ne toimivat tilankäytön hyötysuhteen jakajana ja ovat tärkeä osa keittiön yleisilmettä. Kerro meille haluatko tyyliteltyä tilaa ylä- ja alakaappien väliin vai maksimoida säilytystilan.

Säilytysjärjestelmät

Keittiön säilytysjärjestelmät ovat kehittyneet huikeasti. Kätevä kokonaisuus saadaan aikaan helpommin kuin koskaan. Kysy lisää kuinka tämä saadaan aikaan.

Työtasot ja saarekkeet

Sovita työtason ja keittiösaarekkeen tyyli sekä värityksen sävy samaan linjaan keittiön muun sisustuksen kanssa. Toiminnot, kuten säilytysjärjestelmä, liesi, uuni tai allas ja hana voidaan asentaan sekä työtasoon että saarekkeeseen. Autamme mielellämme.

Isoon tai pieneen tilaan

Toiminnallinen ja näköisesi keittiö voidaan rakentaa isoon tai pieneen tilaan, kunhan tilan koko ja muoto, sekä tarvittava toiminnallisuus ja haluttu tyyli otetaan huomioon valaistuksen kera. Kuuntelemme mielellämme toiveitasi.

Keittiö rakentamista ihmiseltä ihmiselle.

Muista kotitalousvähennys

Saat merkittävän kotitalousvähennysedun kotisi keittiöremontista, olipa kyseessä omakotitalo, asunto tai vapaa-ajan asunto.

Varaa aika projektille

Keittiöremontti on asunnon arvon nostajien TOP-3 listalla. Jos olet myyntiaikeissa, nostetaan asuntosi arvoa yhdessä.

© 2020 Web design and SEO services by Qmea Lähetä viesti