Lattian uusiminen

Lattioiden ulkonäöllä ja kunnolla on suurempi vaikutus huoneiston sisustukselliseen ilmeeseen ja myyntiarvoon kuin usein mielletään. Lattia tehdään usein pitkäaikaiseksi, joten toteutus kannattaa tehdä laadukkaasti. Lattiapinta voidaan kunnostaa tai voimme uusia sen, riippuen tarpeestasi.

Vaikuta yleisilmeeseen

Lattiaremontti on panostus viihtyisään kotiin, jonka vaikutus kodin yleisilmeeseen on verrattavissa seinäpintojen uusimiseen.

Saman lattiamateriaalin käyttäminen avariin yhtenäisiin tiloihin tuo kodin ilmeeseen yhtenäisyyttä, jolla on myös rauhoittava vaikutus. Toisaalta lattiamateriaali voidaan myös tarkoituksella valita luomaan kontrastia korostamalla huoneiden sisustustyyliä.

Walde Group auttaa sinua luomaan kotiisi halutun ilmeen.

Varmista käyttömukavuus

Sopivan tyylin löydyttyä kannattaa tarkastella materiaalia.

Yleisimmät lattiamateriaalit ovat parketit, kalanruokoparketit, lautalattiat, laminaatit, vinyylit, lattialaatat, korkkilattiat, betonilattiat sekä kokolattiamatto. Kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa, ja jokaisesta materiaalista on kymmeniä tai satoja variaatioita.

Me Walde Groupilla autamme sinua valitsemaan lattiapinnan, joka sopii elämäntilanteeseen ja kestää elämää.

Vähennä työmäärää

Lattiamateriaalit ovat kehittyneet viime vuosina erityisesti kulutuskestävyyden ja helppohoitoisuuden suhteen.

Kuitenkin lattian kestävyys ja puhdistettavuus tulisi huomioida materiaalia valitessa, ertyisesti lapsi- ja eläinperheissä. Järkevä suunnittelu vähenetään kodin ylläpitämiseen tarvittavaa työmäärää ja kunnostustoimenpiteitä. Vastaavasti väärät valinnat kuormittavat.

Me Walde Groupilla autamme sinua valitsemaan oikean materiaalin sekä huomioimme tilan- ja elämäntilanteesi asettamat vaatimukset. Toisin sanoen rakennamme elämäsi lattian.

Kestävää rakentamista ihmiseltä toiselle.

Muista kotitalousvähennys

Saat merkittävän kotitalousvähennysedun työnosuudesta, kun kotisi lattiapinnnat uusitaan osittain tai kokonaan. Omakotitaloon, asuntoon tai vapaa-ajan asuntoon.

Varaa aika projektille

Tilaa lattiaremontti, jolla saada aikaan vaikuttava muutos. Jos olet myyntiaikeissa, muista, että lattioiden kunnolla on vaikutus huoneiston ilmeeseen ja myyntiarvoon.

© 2020 Web design and SEO services by Qmea Lähetä viesti