Ovet ja koristelistat

Olipa tarkoituksesi modernisoida huone tai ehkäpä remontoida koko asunto tai talo, et ehkä pohtinut ovia ja koristelistoja. Nämä kaksi sisustuselementtiä voivat helposti täydentää huoneen tai kodin tyyliä ja värejä tai poiketa niistä. On tärkeää, että kotisi ovien ja koristelistojen kuntoa ylläpidetään, ja että ne ovat tyyliltää ja väritykseltään samassa linjassa kotisi kanssa.
Walde Group auttaa sinua saavuttamaan harmonisen lopputuloksen, joka tuo lisäarvoa kodillesi.

Harmonisoi kokonaisuus

Tavoitteena rauhallinen yleisvaikutelma? Korosta sisustusta. Sovita ovien ja koristelistojen tyyli sekä värityksen sävy samaan linjaan kotisi sisustuksen kanssa. Autamme mielellämme.

Valoisuutta ja tilan tuntua

Korostamalla tilan muotoja sekä ovi- ja ikkuna-aukkoja koristelistoilla saadaan aikaan ainutkertainen kokonaisuus. Kysy lisää, kuinka tämä saadaan aikaan.

Lumoa kontrastilla

Kontrastilla varmistetaan, että huone vangitsee katseen olessa samalla yhtenäinen. Helpoiten tämä onnistuu käyttämällä täydentäviä värejä seinissä ja koristelistoissa. Johdata silmää mielyttävään lopputulokseen.

Taivaallista rakentamista ihmiseltä toiselle.

Muista kotitalousvähennys

Saat merkittävän kotitalousvähennysedun, kun kotisi ovet ja koristelistat laitetaan reilaan, olipa kyseessä omakotitalo tai vapaa-ajan asunto.

Varaa aika projektille

Tilaa pintaremontti, jolla saada aikaan vaikuttava muutos. Jos olet myynti aikeissa, Jos olet myyntiaikeissa, nostetaan asuntosi arvoa yhdessä.

© 2020 Web design and SEO services by Qmea Lähetä viesti