Modernisointi ja uudistaminen

Pintaremontilla, eli sisustusremontilla, voidaan tavoitella koko asunnon ilmeen muutosta, tai se voidaan rajoittaa yhteen tilaan. Voimme toteuttaa remontin perusteellisemmin asunnon rakenteet huomioiden tai keskittyen pintojen uudistamiseen. Otamme remonttisuunnitelmassa kaikki sinulle tärkeät näkökohdat huomioon liittyen ajankohtaan ja toteuttamistapaan.

Pintaremontit

Kun tarvitse ammattilaista toteuttamaan maalaus- tai tapetointityön Walde Group on sinua varten. Maalaamalla saadaan nopeasti piristettyä kodin ilmettä ja tapetoinnilla luotua tunnelmaa. Toteutukseen käytämme laadukkaita materiaaleja.

Kalusteasennukset

Teemme kodin kiintokalusteiden asennukset aina pienemmistä kaapeista isompiin kokonaisuuksiin kuten liukuovikomeroihin. Voit myös tilata kalusteet kauttamme tai teetättää ne mittatilaustyönä tarpeesi mukaan.

Laadukasta rakentamista ihmiseltä toiselle.

Muista kotitalousvähennys

Saat merkittävän kotitalousvähennysedun, kun kotisi pinnat laitetaan reillaan, olipa kyseessä omakotitalo, asunto tai vapaa-ajan asunto.

Varaa aika projektille

Tilaa pintaremontti, jolla saada aikaan vaikuttava muutos. Jos olet myynti aikeissa, muista, että sisustusremontti on kustannustehokas keino nostaa asuntosi arvoa.

© 2020 Web design and SEO services by Qmea Lähetä viesti