Walde Group Oy kerää henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet. Walde Group kerää tietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. Emme tee käyttäjiä koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Jos olet asiakas, henkilötietojasi vastaanottavat yrityksemme, sen toimitusjohtaja Jani nieminen, Sinä itse (jos keskustelemme esim. sähköpostitse) ja palvelun toimittaja, mikäli varaan puolestasi kolmannen osapuolen palveluja (kuten toimitus tavarantoimittajalta) sekä tilitoimistoni (vain laskutustiedot).

Jos olet uutiskirjeen tilaaja tai osallistut arvontaamme, henkilötietojasi vastaanottavat: yrityksemme, vastaava toimitusjohtaja ja sinä itse.

Säilytämme henkilötietojasi: sähköpostiarkistossa ja kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden/lain määräämän ajan sekä uutiskirjeen sähköpostilistassa niin kauan, kunnes lista on olemassa, tai kunnes poistat itse itsesi listalta.

Sinulla on seuraavat oikeudet:

1) Oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot.
2) Oikeus tietojen oikaisemiseen.
3) Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin).Oikeus vastustaa käsittely.
4) Oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin).
4) Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle.

Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Jos haluat nähdä, mitä tietoja voimme pitää sinusta, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@waldegroup.fi, niin saat vastauksena kaikki tiedot, joita meillä on sähköpostisi perusteella.

Tietosuojaseloste päivitetty 19.6.2019

Image
WALDE GROUP
© 2020 Web design and SEO services by Qmea Lähetä viesti