Ympäristöherkkyysremontit

Ympäristöherkkyys on tila, jossa henkilö oirehtii tai kärsii poikkeuksellisesti esimerkiksi sähköstä, hajuista, kemikaaleista tai sisäilmasta, vaikkei kyse ole sairaudesta, allergiasta tai muusta altisteen suorasta vaikutuksesta elimiin.*

Ympäristöherkkyys on lisätty Suomen ICD-10-tautiluokitukseen nimikkeellä "R 68.81: Jatkuva tai toistuva poikkeuksellinen herkkyys ympäristön tavanomaisille tekijöille".*

Hyvä uutinen on, että herkistymiseen voidaan vaikuttaa rakennusteknisesti. Esimerkiksi sisäilma, veden laatu, melu haitta, kosteus- ja homevauriot, rakennusmateriaalit ja rakennuspöly ovat kaikki tekijöitä välittömässä elinympäristössä, joihin voidaan vaikuttaa joko jälkikäteen korjausrakentamalla tai suunnitteluvaiheessa, kun rakennetaan uutta. Ota meihin yhteyttä, niin pohdimme yhdessä ratkaisua tilanteeseesi.

* Kysymyksiä ja vastauksi ympäristöherkkyydestä, Sosiaali ja terveysministeriö

Turvallista rakentamista ihmiseltä toiselle.

Muista kotitalousvähennys

Saat merkittävän kotitalousvähennysedun työnosuudesta, kun kotiasi remontoidaan, olipa kyseessä omakotitalo, asunto tai vapaa-ajan asunto.

Varaa aika projektille

Tilaa elämänlaatua parantava remontti, tai rakennetaan yhdessä uutta alusta asti. Muista myydessä, että myyjän vastuuseen voidaan vaikuttaa remontoimalla.

© 2020 Web design and SEO services by Qmea Lähetä viesti