YMPÄRISTÖ-YSTÄVÄLLINEN REMONTTI

YMPÄRISTÖ-
YSTÄVÄLLINEN REMONTTI

Ympäristöystävällisyys on osa yrityksemme ideologiaa. Ekologisempaa remonttia suunnitellessa kannattaa huomioida materiaalien ja tuotteiden elinkaari ja pyrkiä valitsemaan mahdollisimman pitkäikäisiä ratkaisuja. Näin voidaan toteuttaa ympäristöystävällisempi remontti ja pienentää remontin ekologista selkäreppua.

Pyrkimyksemme on suositella asiakkaalle parhaita, pitkäkestoisimpia ja ekologisimpia vaihtoehtoja. Asiakkaan oman päätöksen mukaisesti hän voi näin tehdä valintoja, joilla pienentää ekologista jalanjälkeään. Ympäristön huomioimisesta huolimatta emme ole joutuneet tinkimään laadusta, vaan olemme voineet nostaa laatutasomme uudelle asteelle.

Image

Olemme päättäneet liittyä taisteluun ympäristöystävällisemmän ja puhtaamman asumisen puolesta myös maalien osalta. Kaikissa kohteissamme olemme oletusarvoisesti alkaneet käyttää täysin luonnonmukaisia, säilöntäaineettomia ja ekologisia maaleja. Luonnonmaalit rasittavat ympäristöä huomattavasti vähemmän kuin teolliset maalit.

Käyttämämme maalit ovat herkistyneidenkin ihmisten keskuudessa hyvin siedettyjä. Nyt pystymme jopa tarjoamaan maaleja, jotka puhdistavat sisäilmaa!

Teollisten maalien raaka-aineet, kuten alkydit ja akrylaatit estävät maalipinnan alla olevan materiaalien tuulettumisen, koska ne muodostavat käsiteltävälle pinnalle kalvon. Luonnonmaalit ovat luonnon raaka-aineista valmistettuja maaleja, joiden sideaineet ovat kasviperäisiä, mahdollistava kosteuden haoamisen ja luonnossa hajoavia. Luonnonmaalit antavat maalatun pinnan tuulettua, toisin kuin monet teollisia raaka-aineita käyttävät maalit. Luonnonmaaleilla maalattu materiaali siis pystyy luovuttamaan ylimääräisen kosteuden pois, mikä vähentää huomattavasti kosteuden rakenteille aiheuttamia vaurioita.

Luonnonmaalien kestävyys on usein teollisia maaleja heikompi, mutta uudelleenmaalaus on helpompaa. Luonnonmaalit myös vanhenevat kauniisti kulumalla, eivätkä hilseile. Hiontaa ei siis tarvita ja niiden päälle voidaan suoraan maalata uudelleen. Näin säästyy kokonainen työvaihe.

Tutustu tarkemmin käyttämiimme ekologisiin maaleihin ja kysy meiltä kuinka voimme auttaa sinua toteuttamaan onnistuneen ympäristöystävällisen remontin ekologisilla maaleilla.

Kysy lisää napsauttamalla tästä.

Huomioimme materiaalien ja tuotteiden elinkaaren ja valitsemme mahdollisimman pitkäikäisiä ratkaisuja, joilla pienentää ekologista jalanjälkeä.

Säilöntäaineettomat ja ekologiset luonnonmaalit rasittavat vähemmän ympäristöä ja ovat hyvin siedettyjä herkistyneiden ihmisten keskuudessa.

Asiakastyytyväisyyskysely

Lahjakortti kyselyyn vastanneille.
Kyselyyn pääset tästä.

Vuokravehje.com

Vuokraa parhaat työkalut edullisesti.
Turku, Raisio, Naantali.

WALDE GROUP

© 2020 Web design and SEO services by Qmea Lähetä viesti